Necessites un títol que acrediti la teva experiència professional?

Salesians Sant Vicenç dels Horts som un dels centres oficials del Baix Llobregat que ofereix el servei d'Assessorament en FP i de Reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials. 

La vida dona moltes voltes i pot ser que t'hagis quedat sense feina. En aquest cas, si has intentat buscar-ne potser ja hagis comprovat que en moltes empreses et demanen que tinguis algun títol o certificat professional. 

La Generalitat de Catalunya ja fa més de 5 anys va iniciar una xarxa de centres capacitats per oferir un doble servei oficial adreçat a majors de 18 anys que es trobin en la situació esmentada:

Salesians Sant Vicenç dels Horts és un dels centres oficials que ofereix aquests serveis a través del departament ESCOLA-EMPRESA

Si hi estàs interessat o coneixes algú a qui li pot interessar, informa-te'n aquí o truca'ns al 93 656 20 58

A Salesians Sant Vicenç dels Horts impartim cursos d'ESO, Batxillerats, FP Dual (Grau Mitjà i Grau Superior), Curs d'Accés a Grau Superior (CAS), Programa de Formació i Inserció (PFI), Formació Ocupacional i Formació a mida.