Durant els darrers mesos, l’alumnat dels diferents graus i cursos d’FP ha fet sortides tècniques per conèixer les empreses de l’entorn.

Les sortides tècniques a empreses i entitats són un dels principals eixos dels nostres Cicles Formatius. Aquesta mena de sortides són clau per a la formació professional del nostre alumnat, ja que posen en valor la relació de l’escola amb l’empresa i el món laboral. És per aquest motiu que des de l’escola fomentem totes aquelles activitats i sortides que apropen l’alumnat de CF a les empreses del seu sector. N’és un exemple, les Jornades Professionals i Tecnològiques que organitzem des de fa onze anys per millorar les relacions entre l’escola i les empreses de l’entorn.

Les relacions entre l’escola i el món empresarial també ens permeten conèixer quines són les necessitats de les empreses i ens permet adaptar el currículum a les demandes i necessitats del mercat laboral actual. 

Per millorar i mantenir aquestes relacions, diversos grups de Grau Mitjà i grau Superior han fet sortides tècniques durant les darreres setmanes. L’alumnat de primer i segon del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials va fer una visita a les instal·lacions de la planta envasadora de Coca-Cola, ubicada a Martorelles, el passat 11 d’abril.

Els alumnes de Grau Mitjà d’instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van visitar el 9 de abril el gremi d’instal·ladors de Barcelona.

Els alumnes de GS de Robòtica Industrial van visitar la Fira  Advance Factories per conèixer de primera mà les tendències del sector aplicat a la industria.

Els alumnes de primer de Carrosseria van visitar l’empresa de pintura Euroquímica el dijous 18. Allà van poder conèixer el procés de fabricació de gran part dels productes amb els quals treballen diàriament al taller. De fet, aquesta empresa col·labora des de fa temps subministrant pintura i dissolvent al departament del metall.