El 14 i 15 de març, l’alumnat de 1r i 4t d’ESO va viure dos dies plens d’emoció i aprenentatge a les convivències de tancament del segon trimestre. Vols veure’n les fotos?

Estem a les portes de les vacances de Setmana Santa, però abans d’acomiadar-nos del tot d’aquesta segona etapa del curs, avui, recuperem els records i les fotografies de les convivències de 1r i 4t d’ESO.

Per dir adeu al segon trimestre del curs, els nois i noies de 1r i 4t d’ESO van marxar dos dies de convivències.

Probablement, la convivència és una de les “matèries” més necessàries per a la nostra societat. Cada dia hem de conviure i compartir vida amb la gent que ens envolta. És per això que les sortides fora de l’escola són tan importants. En un moment en què l’individualisme està més present que mai, compartir dos dies amb els companys de classe es converteix en una experiència d’aprenentatge molt enriquidora.

L’alumnat de primer va viatjar fins al municipi de Vallgorguina, ubicat a la comarca del Vallès Oriental. Allà, els nois i nois van poder compartir molts moments de lleure i d’oci que els van servir per fomentar la cohesió de grup i per desconnectar de la monotonia.

Per l’alumnat de 4t d’ESO aquestes convivències han tingut una càrrega emocional molt forta, ja que han servit per marcar el final d’una etapa acadèmica molt intensa. El grup de 4t va passar dos dies a l’entorn natural de Puigcerdà, on van dur a terme activitats diverses, com un circuit d’aventures o una excursió per la muntanya.