El 10 d’abril, els estudiants del Grau Mitjà de Mecanització van fer una sortida a l’Escola Universitària de Sarrià per gaudir d’una jornada de tallers pràctics.

L’alumnat del Grau Mitjà de Mecanització de primer any va gaudir d’una jornada de tallers pràctics a l’EUSS, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, el passat 10 d’abril.

Durant la visita a l’Escola, els alumnes van participar en un taller d’Assajos de Metrologia, una activitat molt enriquidora per complementar tant la teoria com la pràctica del Cicle Formatiu. Els nois i noies del cicle van tenir l’oportunitat d’explorar i participar activament en diversos assajos, destacant entre ells els de tracció, duresa i impacte. Aquesta visita no només els ha permès posar en pràctica els coneixements adquirits a l’aula, sinó que també ha estat molt útil per profunditzar encara més en els conceptes clau de la matèria.

La sortida ha estat valorada molt positivament pels alumnes i els tutors. Amb aquest tipus d’activitats es vol motivar als nois i noies del grau a continuar explorant el camp de la mecanització amb entusiasme!