Donem difusió a la formació professional de Sant Vicenç dels Horts amb el Bus de la FP.

El Bus de la FP ha fet parada a l’escola! Durant els dies 14 i 15 d’abril, vam rebre la visita de més de 350 nois i noies de diferents centres, que van venir per conèixer les modalitats de Cicles Formatius que oferim. La major part de l’alumnat que ens va visitar estava interessat en els Graus Mitjans, per aquest motiu gairebé tots eren estudiants de 4t d’ESO. Així i tot, també van passar pel centre alguns nois i noies de batxillerat interessats en els Graus Superiors.

Enguany, els instituts que han participat en aquesta iniciativa i han visitat el nostre centre han estat l’Institut Cervelló, l’Institut Gabriela Mistral, PFI Ajuntament, l’Institut Vall d’Arús, les Dominiques de Vallirana, l’Institut Torrelles, l’lnstitut Pallejà i el Frederic Mompou.

Aquest és un projecte impulsat per l’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts que vol donar a conèixer la formació professional entre l’alumnat del Baix Llobregat. La iniciativa va néixer com a proposta dels centres de secundària del municipi per tal de facilitar la visita al màxim d’estudiants de l’entorn de la població i donar a conèixer les característiques de la formació professional i l’oferta de cicles formatius que existeixen.