Les Escoles Salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora pretenen oferir una Educació integral de Qualitat per tal d’aconseguir el seu objectiu: formar persones responsables, capaces d’assumir la vida amb la seva integritat, obertes a la transcendència, compromeses amb el seu entorn i capaces de desenvolupar-s’hi amb eficàcia.

El centre de tota la seva actuació educativa és l’alumne i busquen respondre a les seves necessitats i així aconseguir la satisfacció de les seves expectatives.

Per aconseguir-ho, hi ha el compromís de millorar contínuament l’eficàcia del sistema educatiu de les Escoles Salesianes i la seva direcció se sent compromesa en impulsar-la i complir amb els requisits dels destinataris, així com també els legals i reglamentaris.

D’aquesta manera la Política de Qualitat és marc de referència a l’hora de fer realitat la Proposta Educativa de les Escoles Salesianes, explicitada en la seva missió, visió i valors.

Documents

 

ACTUALITAT

Continuen les sortides tècniques a FP

Continuen les sortides tècniques a FP

Durant els darrers mesos, l'alumnat dels diferents graus i cursos d'FP ha fet sortides tècniques per conèixer les empreses de l'entorn. Les sortides tècniques a empreses i entitats són un dels...

Convivències per reconnectar

Convivències per reconnectar

El 14 i 15 de març, l'alumnat de 1r i 4t d'ESO va viure dos dies plens d'emoció i aprenentatge a les convivències de tancament del segon trimestre. Vols veure'n les fotos? Estem a les portes de les...