Les Escoles Salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora pretenen oferir una Educació integral de Qualitat per tal d’aconseguir el seu objectiu: formar persones responsables, capaces d’assumir la vida amb la seva integritat, obertes a la transcendència, compromeses amb el seu entorn i capaces de desenvolupar-s’hi amb eficàcia.

El centre de tota la seva actuació educativa és l’alumne i busquen respondre a les seves necessitats i així aconseguir la satisfacció de les seves expectatives.

Per aconseguir-ho, hi ha el compromís de millorar contínuament l’eficàcia del sistema educatiu de les Escoles Salesianes i la seva direcció se sent compromesa en impulsar-la i complir amb els requisits dels destinataris, així com també els legals i reglamentaris.

D’aquesta manera la Política de Qualitat és marc de referència a l’hora de fer realitat la Proposta Educativa de les Escoles Salesianes, explicitada en la seva missió, visió i valors.

Documents

 

ACTUALITAT

L’ESO s’acomiada del curs 2023-2024. Bon estiu!

L’ESO s’acomiada del curs 2023-2024. Bon estiu!

Els grups de l'ESO diuen adeu al curs 2023-2024!A l'escola es respira olor d'estiu. L'alumnat ja comença a relaxar-se pensant en els mesos de vacances que venen. I és que, avui, és el darrer dia de...

Comencen les mobilitats Erasmus!

Comencen les mobilitats Erasmus!

La nostra cap d'estudis d'FP ha gaudit d'una estada formativa a Alemanya gràcies al programa d'Erasmus +. A la nostra escola l'arribada de l'estiu és el que marca l'inici de les mobilitats...