Els grups de Batxillerat i de Cicles Formatius s’acomiaden del curs 2023-2024. Que us vagi molt bé allà on aneu i esperem que ens porteu amb vosaltres!

El pati de l’escola està ple a vessar. Les cadires, col·locades en fila, miren cap a l’escenari. Les famílies esperen expectants el començament de l’acte de comiat d’aquest curs que arriba a la seva fi. “Sembla que fa dos dies que vam començar!”, se sent que crida algú a l’aire. Tothom pensa el mateix.

La darrera setmana, va ser una setmana plena de comiats. Els nois i noies de Cicles Formatius i de Batxillerat van dir adeu al curs 2023-2024 en dos actes diferents.

El dia 6 de juny, es va celebrar el comiat dels Cicles Formatius de Grau mitjà i Grau Superior. L’acte, que va tenir lloc al pati de l’escola, va reunir famílies, amics, professors i alumnes en una jornada molt emotiva.

Durant la cerimònia es va fer especial èmfasi en la importància dels moments viscuts i en l’esforç realitzat per tot l’alumnat. Els tutors i tutores dels diferents grups, com a representants de l’equip docent de l’escola, van compartir paraules d’ànim, reconeixement i desitjos amb els alumnes.També van intervenir alguns nois i noies, que van compartir els seus records i experiències amb el públic.

El comiat de Batxillerat, que es va celebra el dia 7 de juny, va ser molt similar. Amb l’alegria d’haver acabat ja les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), l’alumnat es va acomiadar de dos anys molt intensos amb una celebració a l’auditori de l’escola. Com és tradició, l’acte va ser protagonitzat pels parlaments tant de direcció, com dels tutors i el delegat i delegada de curs. Un comiat emotiu i molt celebrat.  Els nois i noies van poder lluir amb il·lusió el seu birret de graduats!

Estem segurs que us espera un futur ple d’èxits i satisfaccions. Un futur ple de somnis! Enhorabona, graduats i graduades!