L’alumnat de 4t d’ESO ha participat aquesta setmana en els tallers d’orientació de Formació Professional, que han estat guiats pels mateixos docents i estudiants de les diferents modalitats de grau mitjà

 “Què vull estudiar l’any vinent?”.  Aquesta és la pregunta que ronda el cap del nostre alumnat des de fa ja un parell de mesos. Escollir la modalitat d’estudis que es vol cursar és, probablement, una de les primeres decisions importants que ha d’afrontar l’alumnat al finalitzar els estudis obligatoris. És per això que, des de l’escola, els oferim orientació perquè puguin prendre aquesta decisió de manera més calmada.

Durant aquestes setmanes, l’eix de les tutories dels grups de batxillerat és l’orientació acadèmica. El passat dilluns, van poder conèixer de primera com són les diferents modalitats de Formació Professional que oferim a l’escola i quin és el seu funcionament.

Els nois i noies van recórrer els diferents edificis d’FP en una visita guiada per les aules i tallers. El mateix alumnat dels graus va ser qui va mostrar als grups de batxillerat com és el dia a dia en els diferents cursos de Grau Mitjà. Actualment, a l’escola s’ofereixen cinc modalitats de Grau Mitjà: