Tres alumnes de l’escola Salesians Sant Vicenç dels Horts reben la Distinció Pau 2023

La selectivitat és un dels moments més intensos de la vida d’un estudiant. Durant dos anys, els alumnes i els professors treballen cada dia per preparar de la millor manera possible les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). És per això que estem molt contents d’anunciar que la Generalitat de Catalunya ha concedit tres Distincions de les PAU 2023 a la Sol Alsina, la Montse Folqué i la Lucía Gómez per obtenir una nota igual o superior a 9 punts en la fase general de la selectivitat. La Montse Folqué i la Lucía Gómez van cursar el batxillerat científic a l’escola, mentre que la Sol Alsina va ser alumna de la modalitat humanística. Totes tres es van presentar a la passada convocatòria de la selectivitat i, ara, el seu esforç s’ha reconegut públicament.

La Sol Alsina i la Montse Folqué van poder recollir les seves distincions PAU 2023 el passat dissabte 4 de novembre a l’Auditori de Barcelona en un acte presidit pel president de la Generalitat Pere Aragonès. Ja fa vint-i-dos anys que el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) atorga aquestes Distincions a l’alumnat de Catalunya per reconèixer la bona preparació i el mèrit de l’alumnat de Catalunya que efectua les proves.

Per la nostra banda, donem l’enhorabona a aquestes tres alumnes i també envien molts ànims a tots els alumnes que es presenten aquest any a les PAU.