Enguany, els 35 nois i noies de 2n de batxillerat que s’han presentat a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han aprovat!

Durant els dies 7, 8 i 9 de juny en diferents universitats de Catalunya van tenir lloc els exàmens de selectivitat i els 35 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts que s’hi van presentar hi van anar acompanyats dels seus tutors: el Toni Orantes i l’Òscar Ardèvol. Si voleu sentir les seves primeres impressions al sortir dels exàmens, no us perdeu els reportatges que Ràdio Sant Vicenç va emetre els dies 7 i 8, amb declaracions dels estudiants.

 

Van ser tres dies intensos amb alguna sorpresa, com el canvi de model de l’examen de Matemàtiques aplicades a les ciències socials. Però en general, tots els nois i noies que s’hi van presentar van sortir amb bones vibracions. Se sentien preparats i preparades.

Prova d’això són els resultats! Un any més, 100% d’aprovats! I a més, amb molt bons resultats. De manera que la mitjana de les notes obtingudes pels nostres estudiants està per sobre de la mitjada de Catalunya.

Només ens resta donar l’enhorabona a tots els estudiants! I desitjar-los unes molt bones i merescudes vacances.

Ara cal preparar-se per la següent nova aventura!