L’alumnat de primer del Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial va visitar l’empresa Eninter a la seu de Cornellà dijous passat. Eninter és una de les deu empreses més importants d’Europa dins la indústria de l’ascensor. Es dediquen, principalment, a la fabricació, reparació i manteniment d’ascensors. L’empresa va obrir les portes als nostres estudiants d’FP per connectar amb les pròximes generacions professionals del món de la mecatrònica.

Des de la fàbrica fins a les oficines, passant per l’EninterLab i el Showroom, els estudiants van tenir l’oportunitat de fer un recorregut exhaustiu per les instal·lacions de la seu central de l’empresa. L’equip de Recursos Humans, encapçalat per Marco Bertolini, Melanie Espelta Moyano i Julissa Carpio, va ser l’amfitrió d’aquesta jornada, guiant els estudiants i explicant-los els processos i projectes que es duen a terme a l’empresa.

Durant la visita, Juan Carlos Noguera Ciutat, representant de l’empresa, va compartir amb l’alumnat les oportunitats de creixement professional que ofereix Eninter, així com els valors fonamentals que impulsen el seu treball: innovació, compromís, equip i aprenentatge continu.