El 26 d’abril vam celebrar a l’auditori de l’escola el tradicional Certament Literari de Sant Jordi. Vegeu les fotos i els guardonats i guardonades d’enguany en aquest article.

El passat 26 d’abril al matí, la celebració del Certamen Literari de Sant Jordi va inundar de literatura, roses i molt de talent l’auditori de l’escola.

L’acte es va dividir en dues parts. Una per a l’alumnat de primer cicle i una altra pel de segon cicle. Ambdues parts de l’acte van estar conduïdes i presentades per un grup d’estudiants que no va perdre la il·lusió i el carisma en cap moment de la gala. Prèviament al certamen, tot l’alumnat de secundària va tenir l’oportunitat de participar en les diferents modalitats de concurs de Sant Jordi: poesia, narrativa, teatre, dibuix, fotografia i format audiovisual.

Ambdós certàmens es van inaugurar amb una actuació de ball contemporani que representava el problema de la sequera que s’està vivint actualment a Catalunya. Després d’una breu presentació de l’acte en set idiomes diferents, va començar el repartiment de premis. A l’auditori, nervis per saber qui serien els guardonats d’aquest any. Entre actuacions teatrals, concerts de música i lectures en veu alta es van anar descobrint, a poc a poc, els noms dels guanyadors i les guanyadores de les diferents modalitats. 

Des dels presentadors i presentadores de l’acte, fins a aquells que llegien els relats guanyadors, tothom va tenir el seu moment per lluir-se i compartir l’alegria de Sant Jordi amb la resta de companys i companyes.

Gràcies a tots i totes per participar i fer possible, un any més, aquesta celebració.

Guardonats de primer cicle

A primer cicle els guardonats i guardonades han estat:

 • Alexandra Valverde (Català)
 • Joan Ferrés (Català)
 • Karla Valle (Castellà)
 • Ylenia Carrasco (Castellà)
 • Ariana González (Anglès)
 • Lara Bolea (Francès)
 • Claudia García (Dibuix)
 • Karla Valle (Dibuix)

Guardonats de segon cicle

A segon cicle els guardonats i guardonades han estat:

 • Júlia Miralles (Català)
 • Bruna Pastor (Català)
 • Alexia Ruiz (Castellà)
 • Brian R. Molina (Castellà)
 • Enhui Li (Anglès)
 • Iván Martínez (Anglès)
 • Júlia Miralles (Foto)
 • Vinyet Casado (Foto)
 • Carla Vivó (Dibuix)
 • Álex Moreno (Dibuix)