Ja s’apropen les preinscripcions i l’alumnat de 4t d’ESO ha de decidir-se! Per això, l‘alumnat i professorat d’FP i de batxillerat els han acollit als seus tallers i aules perquè coneguin de primera mà com són aquests estudis.

Què vull estudiar el curs que ve? Cap on vull dirigir la meva vida acadèmica? Aquestes preguntes que fa mesos que l’alumnat de quart d’ESO s’està fent, aquestes setmanes estan sent l’eix de les sessions tutorials. Per això, què millor que conèixer en persona com són les aules i tallers dels Cicles Formatius i dels batxillerats que s’ofereixen a l’escola?

Per això, aquest dimarts i dijous, els nois i noies de 4t d’ESO han recorregut els edificis d’FP en una visita guiada per les diferents aules i tallers. Els guies de luxe han estat alumnes que actualment estan realitzant els seus estudis en aquests espais i professors i professores dels 5 cicles de Grau Mitjà de la casa:

 

I avui, dijous, han fet el mateix a les aules i espais de batxillerat. És cert que a Salesians Sant Vicenç dels Horts no oferim tots els cicles formatius que existeixen, ni tampoc tots els batxillerats. Però, independentment que els estudiants de 4t vagin o no a un altre centre, estem segurs que la visita els haurà servit per veure de prop com són aquests ensenyaments.