Un any més, tant a l'ESO com a Batxillerat, celebrem la diada de Sant Jordi amb un certamen literari ple de premis, música, videopoemes… i amb una menció especial a l'escriptor Josep Palau i Fabre en el centenari del seu naixement.

Enguany hem celebrat el 12è Certamen Literari Sant Jordi. Ja és tota una trajectòria! Aquest concurs, en el seu dia, va prendre el relleu al certamen Maria Auxiliadora del qual se'n van arribar a celebrar diverses edicions. En aquell temps, a més, es publicava un llibret amb els textos guanyadors.

En aquesta 12a edició del Sant Jordi hem decidit recuperar la publicació dels textos guanyadors, però hem volgut fer-ho en format digital a fi que se'n pugui facilitar la seva difusió en els àmbits digitals. (cliqueu la imatge d'aquí dalt),

En aquest àlbum trobareu fotos de les difierents activitats que s'han dut a terme en relació a la diada de Sant Jordi aquest 2017. BONA DIADA A TOTHOM!

CLICA PER VEURE TOTES LES FOTOS DE LA DIADA!