Actualitat

Gràcies Lugand Aciers!

L’empresa francesa Lugand Aciers, amb planta de fabricació a Sant Boi, ha fet donació de blocs d’alumini, blocs d’acer i de catàlegs perquè els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Mecanització puguin fer pràctiques. Gràcies!


El passat dimecres, 24 de febrer, l’empresa Lugand Aciers de Sant Boi de Llobregat ens ha fet una donació de blocs d’alumini, blocs d’acer i de catàlegs perquè els alumnes del Grau Mitjà de Mecanització puguin fer pràctiques. Volem agrair a l’empresa i al seu gerent, en Toni Arévalo, exalumne i pare d’exalumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts, haver fet aquesta aportació al taller de mecanització.

El grup LUGAND ACIERS és el primer distribuïdor independent a Europa d’acers especials i d’aliatges amb destinació a la indústria plàstica i mecànica. Empresa familiar fundada el 1946 per René Lugand i implantada al cor de la «Plastic Vallée» (Groissiat en el departament de l’Ain), el grup LUGAND ACIERS comercialitza acers i aliatges per a motlles i components.

Gràcies per aquesta aportació i esperem seguir col·laborant!