Actualitat

Els reis d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques arriben a l’Escola IRIS

Carlos Sicilia i Ferran Cuello, delegat i subdelegat del grup de 1r d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, han portat els regals de Reis que havien apadrinat aquest Nadal a l'Escola IRIS

Dimarts passat, 15 de gener, el delegat Carlos Sicilia i el subdelegat Ferran Cuello del grup de 1r del cicle formatiu de grau mitjà d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques s'han desplaçat a l'Escola IRIS per lliurar els regals de Reis que els alumnes han apadrinat per als seus nens i nenes. 

Els regals han sigut una màquina de fer bombolles de sabó, un ventilador i el Super Simon.

Per què aquestes joguines i no unes altres? Doncs perquè durant el novembre passat, els alumnes de 1r d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques van rebre la visita de a Rosalia i a la Montse, directora i mestra de l'Escola Iris respectivament, per realitzar unes tutories de sensibilització en què van conèixer la realitat i les necessitats dels nens i nenes que atenen a l'Escola Iris.

A partir d'aquella sensibilització, els alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts van optar per aquestes joguines, ja que es poden adaptar a les capacitats dels destinataris.

Dimarts passat, doncs, aquests regals han estat lliurats a la Rosalia i a la Montse, que van acollir amb molta alegria el delegat i subdelegat del grup i la seva tutora, Carme Soto. 

Ara, alumnes de 2n, seguint amb al conveni de col·laboració que el Departament Elèctric té amb l'escola IRIS, adaptaran aquestes joguines i altres enginys elèctrics que els han passat. I també construiran una taula de llums per a la seva sala multisensorial, però això ja ho anirem veien al llarg del segon trimestre.