Actualitat

Demà Jornada de Portes Obertes a Batxillerat i a FP

RECORDEU!!! Demà dissabte 21 d'abril celebrem la Jornada de Portes Obertes per a tots aquells qui vulguin conèixer el nostre batxillerat, els nostres cicles formatius i/o el nostre PFI. Vine, t'ho explicarem tot.

La millor manera de conèixer algú és parlant-hi cara a cara, compartint-hi un temps, conversar una estona. Amb les escoles i centres formatius succeeix el mateix; cal anar-los a veure personalment, tractar amb les persones que hi treballen, amb els alumnes que hi estudien, amb altres famílies que hi han tingut o hi tenen fills matriculats. 

Per això, si vols conèixer Salesians Sant Vicenç dels Horts, val la pena que t'apropis dissabte 21 d'abril a les 11h per veure la FP o a les 12h si el que t'interessa és le batxillerat i t'ho explicarem tot.

Inscriu-te a les jornades perquè puguem tenir material a punt per a tu. CLICA LA IMATGE!

Fins dissabte!