Durant la darrera setmana del primer trimestre, tots els grups de l’ESO, Batxillerat i de Cicles Formatius han celebrat l’arribada de Nadal!

L’esperit nadalenc ja inunda tots els racons de l’escola i l’alumnat i el professorat es prepara per gaudir de les trobades amb la família i els amics. Com bé ja sabeu, Nadal és una època plena de tradicions i a l’escola també en tenim les nostres.

Durant la darrera setmana del primer trimestre, tots els grups de l’etapa de l’ESO han tingut el seu moment per a celebrar l’arribada de Nadal a la parròquia. Cadascun dels grups ha centrat la seva celebració en els temes que, durant tot el trimestre, han anat treballant dins del Projecte Cor de Creixement Personal.

A més, com ja és habitual, els i les alumnes del primer cicle de l’ESO han posat punt final als tres primers mesos del curs amb una cantata de Nadales. El grup de 1r ha visitat la residència de gent gran Sophos, mentre que el de 2n ha compartit una estona de música i il·lusió amb els membres de l’escola IRIS. Durant l’últim dia de classe, l’alumnat de 3r d’ESO va tenir una estona per celebrar i intercanviar amb els companys el regal de l’amic invisible.

A Batxillerat han dut a terme activitats especials com una sortida al cinema Renoir-Floridablanca, a Barcelona, per veure una pel·lícula.

La solidaritat és un dels valors que cultivem cada dia a la nostra escola. De fet, si us heu passejat pel centre durant la darrera setmana, segurament us haureu trobat amb alguna de les dues botigues solidàries que el nostre alumnat ha muntat per la Campanya de Nadal.

Un any més, l’alumnat de 4t de l’ESO ha tancat la campanya de col·laboració amb l’Associació Polseres Candela venent els braçalets que ells mateixos van confeccionar el mes passat. Ja fa anys que l’escola col·labora amb aquesta associació per ajudar a recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquesta col·laboració ha servit també per a reflexionar sobre la mort i el dol en un sentit espiritual i cristià.

D’altra banda, els nois i noies del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials ha col·laborat amb la Fundació Iris gestionant una petita botiga durant les hores de l’esbarjo. Els mateixos alumnes s’han organitzat per vendre els productes elaborats pels usuaris i usuàries de la Fundació Iris, a qui destinaran els beneficis d’aquestes vendes. A més, aquest any també han venut ponsèties i no n’ha quedat ni una!