Els alumnes de 1r d’ESO aprenen a tocar l’ukelele a la classe de música

A l’escola potenciem el desenvolupament personal i la creativitat del nostre alumnat esprement al màxim les matèries de l’àmbit artístic, com és el cas de l’assignatura de música. Nombrosos estudis han demostrat que els ensenyaments musicals tenen un impacte molt positiu en el desenvolupament cognitiu i que, a més, redueixen el risc de patir problemes de memòria. De fet, molts de vosaltres recordareu aprendre a tocar la flauta a l’aula de música i alguns encara sereu capaços d’entonar les primeres notes de la banda sonora de Titanic

Enguany, el professor de música Elias Orri ha fet el salt als instruments de corda introduint l’ukulele a les seves classes de 1r d’ESO. Els nois i noies aprenen a tocar l’ukelele alhora que estudien llenguatge i interpretació musical. Aquest és un exercici molt enriquidor, sobretot per aquells que mai havien tingut l’oportunitat d’aprendre a tocar un instrument de corda. Ara per ara, estan estudiant els acords principals per fer l’acompanyament d’algunes peces musicals. Esperem poder veure’ls en concert d’aquí poc!