Els grups de l’ESO, Batxillerat i dels Cicles Formatius de Grau Mitjà han encetat l’inici de curs de la millor manera possible amb la ja tradicional jornada de convivències

Els alumnes de l’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà han sortit de les aules per dur a terme tot un seguit d’activitats tutorials i pastorals emmarcades dins del Pla d’Acció Tutorial de l’escola. Aquesta sortida, que s’organitza cada any durant el primer trimestre del curs, serveix per crear un espai de trobada més distès pels alumnes i professors que es retroben després del període vacacional.

Des de l’escola dels Salesians creiem que la reflexió individual i col·lectiva és essencial per fomentar i mantenir un bon ambient de treball i convivència tant a classe, com en el dia a dia dels nostres alumnes. És per aquest motiu que, durant aquestes jornades, els alumnes han participat en diferents dinàmiques per millorar la cohesió de grup i establir els nous objectius del curs de manera conjunta.

Amb les convivències dels Cicles Mitjans de primer any, que tindran lloc durant aquesta setmana, ja ho tindrem tot preparat per aquest nou curs que, com sempre, estarà ple d’aprenentatges i de bons moments per a tots els nostres alumnes i professors!