Aquestes darreres setmanes, els estudiants que finalitzen etapa han dit “arreveure” celebrant un acte institucional de cloenda a l’escola. Han estat els nois i noies de 4t d’ESO, de 2n dels cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, i de 2n de Batxillerat. 

Les etapes de la vida tenen això: comencen i acaben. De fet, acaben perquè noves etapes comencin, si no ens quedaríem estancats. L’alumnat que primer ha posat el seu punt i seguit al seu itinerari acadèmic ha estat el de cicles formatius.

El passat 26 de maig va ser el torn dels nois i noies de segon de cicles formatius de grau mitjà i superior. Van tenir la festa a pati, com en altres ocasions, i van acabar amb un sopar. Tot organitzat pels mateixos estudiants mitjançant la comissió de participació d’alumnes. Enhorabona per haver arribat fins aquí! Us animem a seguir avançant, a somiar en gran, volar alt.

Després va ser el torn de l’alumnat de 2n de batxillerat, el 16 de maig, en un acte a l’Auditori de l’escola. Per motius d’espai va ser possible fer-lo a l’auditori. Com és tradició, l’acte va ser protagonitzat pels parlaments tant de direcció, com dels tutors i el delegat i delegada de curs. Un comiat emotiu i molt celebrat. Una font de motivació per aquells que encara els faltava afrontar la selectivitat i per als qui ja tenen la mirada posada a l’etapa següent. Enhorabona!

I finalment, els de 4t d’ESO han celebrat el seu comiat avui, 20 de juny. L’ESO és, de totes, l’etapa més llarga i complexa de les tres que aquestes setmanes han finalitzat. D’entrada dura el doble que el batxillerat o que un cicle formatiu, però, a més, comprèn els anys més volàtils de l’adolescència.

Succeeixen moltes coses a l’ESO. Algunes que un prefereix oblidar i altres que són la base necessària per construir-hi el futur al damunt. Desitgem a tots i totes les qui acaben aquesta etapa que trobin el seu camí, que el busquin, que no s’aturin!