Lliurem els diners recollits a la campanya “Salta X l’Educació” per donar suport als projectes educatius que l’ONGD Bosco Global tira endavant al Senegal.

El dimecres 14 de juny, Irene González, Noha Villar, Maria Orozco, Uma Moreno, Blanca Madrid i Lucía Pérez en representació d’alumnes del primer cicle de l’ESO van visitar la seu catalana de la ONGD Bosco Global.
 
El motiu era poder explicar tota la campanya de Salta X l’Educació que han realitzat els alumnes de la nostra escola i lliurar els diner recollits per poder donar suport als Projectes Educatius que aquesta ONGD tira endavant al Senegal. Els alumnes van tenir una estona de diàleg amb la Begoña Simal, la coordinadora general de la zona de Catalunya: es van presentar, van informar-la sobre el dia del Salta i van poder compartir impressions i dificultats. Tot seguit van visualitzar algun vídeo sobre l’escola professional salesiana a la capital del Senegal i dels projectes que s’hi desenvolupen, a més de poder constatar les diferències amb el nostre entorn. Finalment van pujar a les oficines per conèixer a la resta de l’equip tècnic i voluntaris, amb qui es van fer unes fotos.
En marxar van ser obsequiats amb unes polseres de paper biodegradable, amb el lema “Som part del CANVI”, que contenen llavors per tal que un cop usada es plantin i creixi una planta aromàtica. De tornada totes les alumnes van expressar la seva satisfacció d’haver fet aquesta visita i que els havia agradat molt conèixer aquesta realitat.
 
 
Felicitats a tota la comunitat educativa que ha participat i animat a tirar endavant una nova edició del Salta X l’Educació!