El passat dilluns 29 de maig vam celebrar la darrera reunió del Consell de Participació de l’ESO d’aquest curs. Al llarg de l’any, alumnat i equip docent hem celebrat 5 reunions per tractar diversos temes com són els patis o propostes de millora per l’escola.

En aquestes trobades les delegades i delegats fan un repàs de com estan a classe i, tot seguit, parlen de les propostes que volen que l’escola abordi de cara als propers cursos. 

El grau de satisfacció, tant per part de l’escola com de l’alumnat és molt positiu. Les persones delegades, així com els grups-classe, se senten escoltades i valorades. Algunes de les propostes que han sorgit aquest any són la de la millora de les instal·lacions, canvis en els patis, possible reforma d’espais i canvi de l’horari escolar a la jornada intensiva. 

 

Aquesta iniciativa té per objectiu escoltar la veu de l’alumnat, les seves propostes, necessitats i queixes. D’aquesta manera, es vol fer partícips als i les alumnes de les decisions que es prenen a la seva escola.

 
 
 
El Consell de Participació de l’ESO, però, no s’atura aquí. Estem molt satisfets de la feina feta i de totes les propostes que han sorgit per part de l’alumnat. L’any vinent seguirem treballant per tal que, entre alumnat i equip docent, puguem crear una escola millor per a tots i totes.