El passat dilluns dia 15 de maig ens va oferir una xerrada la Begoña Simal, de l’àrea de cooperació al desenvolupament de l’ONGD salesiana Bosco Global, amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat sobre les dificultats d’accés a l’educació que tenen els i les joves de països empobrits.

L’ONGD salesiana Bosco Global treballa, mitjançant l’educació i des d’una opció preferencial per la joventut, per a diverses causes socials arreu del món. En aquesta xerrada la Begoña Simal ens va explicar quina era la tasca d’aquesta ONGD i, en concret, quins són els projectes que duen a terme a el Senegal.

Des de l’escola volem donar a conèixer les diferents realitats amb les quals es troben nens i nenes com ells i la necessitat d’implicació en projectes de solidaritat, justícia i equitat. És per això que, des del Projecte COR hem participat enguany a la Campanya solidària de “Salta per l’educació” a la qual els vostres fills i filles van participar el divendres 26 de maig.

Amb aquesta donarem “suport a la formació en Energia Fotovoltaica per a joves en situació de vulnerabilitat en el Centre Kër Don Bosco de Dakar, per a facilitar l’accés a energies renovables”.
 
 
 
La nostra participació amb Bosco Global, es tracta d’un projecte solidari, pedagògic i esportiu. Ens agradaria agrair la participació dels vostres fills i filles a les activitats de divendres del Salta per l’educació, així com la vostra col·laboració amb la campanya, el resultat de la qual ha estat summament gratificant per ells i elles donada la seva aportació en un projecte com el del Centre Kër Don Bosco de Dakar.