Aquestes darreres setmanes les classes de Gestió Administrativa i Activitats Comercials han gaudit de propostes formatives diferents i molt enriquidores: s’han atrevit amb el repte de desxifrar un Escape Room financer i han rebut una masterclass de Màrqueting i Xarxes Socials.

Aquestes darreres setmanes l’alumnat dels cicles formatius de Gestió Administrativa i Activitats Comercials ha acceptat el repte de desxifrar un Escape Room financer, FINEXIT, que ha posat a prova els seus coneixements. És una activitat on es tracten nocions econòmiques i financeres, promoguda Fundació Mapfre i realitzada per Ciencia Divertida, que va dirigida a les persones qui cursen Cicles Formatius i Formació Professional.

     

Per a superar el repte, els i les alumnes es van dividir en petits grups on haurien de treballar conjuntament durant 45 minuts frenètics per resoldre els problemes que els educadors, o game masters, els anaven presentant. L’Escape Room posa a prova els seus coneixements i capacitat per a analitzar informació financera a través de reptes, enigmes i activitats fent servir un format online. Va ser una gran oportunitat per a treballar també la seva capacitat de treball en equip i superació de dificultats.

Repte superat!

D’altra banda, l’alumnat del segon curs de Gestió Administrativa també van poder aprendre de valent sobre la creació i gestió de contingut corporatiu i digitalització de la marca a les xarxes socials. Ho van fer a través d’una masterclass de Màrqueting i Xarxes Socials a càrrec de l’Andrea Ruiz. Una formació que, sens dubte, els ajudarà a enfrontar-se als reptes del nou paradigma de la comunicació aplicat a l’àmbit dels negocis i la gestió.