Un any més, Volkswagen necessita 10 estudiants del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria per fer les pràctiques FPdual en els seus tallers. Comença el programa formatiu TALENTIA!

 

Dimarts passat, 17 de gener, Pol Viladrosa Torres, responsable del Programa Talèntia, va connectar-se per videoconferència amb els estudiants de primer de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç per explicar-los el seu funcionament. Des del mes de març fins a finals de maig, doncs, l’alumnat que vulgui participar en el Programa Talentia ha de fer una formació la mateixa plataforma online que utilitzen els treballadors de Volkswagen. Els qui facin satisfactòriament aquesta formació, al juny 2023 començaran les pràctiques FPdual en els seus tallers.

En aquesta formació, els aspirants aprenen des de la història del grup Volkswagen fins a temes més tècnics com ara materials, dissolvents, etc. 

El curs passat, 5 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria, van realitzar les seves pràctiques en concessionaris Volkswagen del Baix Llobregat després de fer aquesta formació.

Una bona manera d’aprendre Carrosseria amb un dels grups automobilístics més importants del món!