Aquest cap de setmana de Pasqua, ens ha deixat la mare d’una de les nostres alumnes de 4t d’ESO. Estem amb vosaltres en el dolor i el de la vostra família i amics. Oferim les nostres pregàries i ens posem a disposició vostra per tot el que faci falta.


L’Encarna ens ha deixat després d’una dura lluita contra el càncer. Una lluita mai justa. I aquí restem les persones que l’estimem, i/o que estimem persones que l’estimen, fent-nos costat com podem. Ajudant-nos mútuament a viure una relació amb l’Encarna diferent, aprenent a poc a poc a relacionar-nos-hi d’una altra manera. Des de l’absència.

En moments així, l’anunci de la Pasqua que s’ha celebrat aquests dies és de gran ajuda: la mort no té l’última paraula sobre la vida. Per això, Encarna, sabem que ets present, d’una altra manera però present. I que ens tornarem a veure quan sigui el moment i ens tornarem a abraçar.

Descansa en pau i, des d’allà on siguis, segueix cuidant els qui estimes. Nosaltres intentarem fer el mateix aquí a l’escola amb la Marta i amb totes aquelles persones que estimes a qui puguem oferir la nostra mà i els nostres braços oberts.