Ja està disponible la revista-anuari de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Un recull d’imatges amb links per accedir a àlbums i a vídeos dels esdeveniments del curs. Ah, i també amb les fotos de tots els grups de totes les etapes de l’escola.

CLICA PER LLEGIR LA REVISTA A ISUU

Com cada any, publiquem l’anuari fotogràfic amb els millors moments del curs de totes les etapes i de la comunitat educativa. Des de fa un temps combinem la publicació en paper amb la publicació digital, més fàcil de compartir i amb més eines per ampliar els continguts mitjançant links.

Destaquem l’editorial d’aquest número que recull el que ha donat de si un curs que ha tingut un final ben inesperat, però no per això necessàriament negatiu. El lema «Amb tu» ha estat una referència constant, fins i tot quan no era possible estar «amb tu» físicament. Els braços i les mans del personal de l’escola, així com les seves aules i recursos, s’han transformat en braços i mans digitals, dedicant l’esforç que calgués per seguir estant «amb tu».

De part de tot el professorat de l’escola i del personal d’administració i serveis, de tot ❤️ MOLTES GRÀCIES! i us desitgem un molt #BonEstiu!