Aquest 3r trimestre, els alumnes de 3r d’ESO han llegit Diarios del C02 de Saci Lloyd i l’han estat treballant conjuntament a Llengua Castellana i a Socials en un projecte interdisciplinari anomenat Llegir per entendre el món. El resultat han estat aquests magnífics blogs.


Llegir per entendre el món és un projecte interdisciplinari entre Ciències Socials i Llengua Castellana que es du a terme a 3r d’ESO. Gràcies a aquest projecte, cada una de les lectures del curs ha permès als alumnes d’aprofundir en el coneixement d’una realitat.

En aquest 3r trimestre, la lectura que s’ha treballat a Llegir per entendre el món ha estat Diarios del CO2 de Saci Lloyd, Una novel·la que planteja un present distòpic en què al món comença a ser greu l’afectació del canvi climàtic i la població en pateix greus conseqüències. Laura, la protagonista, anirà explicant la seva experiència en forma de dietari personal.

Seguint amb aquest estil de dietari personal, els alumnes han hagut d’elaborar blogs en què, de manera antitètica, expliquen pràctiques que duen a terme que contribueixin a la preservació del medi ambient.

Aquí teniu 5 dels blogs més interessants que han fet:

Clica per veure el blog de la Clara Clement de 3rB

Clica per veure el blog de l’Andrea Márquez de 3rB

Clica per veure el blog de la Sandra Peñalver de 3rB

Clica per veure el blog de la Lucía de la Cruz de 3rB

Clica per veure el blog de la Laura Soto de 3rB