31 de Desembre de 2017

AMPA

Ja és una realitat! L'AMPA de Salesians Sant Vicenç dels Horts estrena BLOG!

Totes aquelles informacions sobre les activitats, les reunions, les propostes... tot, ho trobareu aquí.


4a sessió de coaching educatiu per a famílies: l'èxit escolar amb el SAPP del centre

14-03-2019
Diuen les xifres que a Catalunya un 25% dels alumnes no acaben els seus estudis; que 1 de cada 3 universitaris canvien de carrera el primer curs; i que 1 de cada 5 dels qui han acabat els estudis, si tornés a començar, canviaria d'orientació. Com acompanyar els nostres fills en el seu camí acadèmic?   Des d'aquest espai de relació família-escola que l'AMPA juntament amb l'escola (...)

TARDA de CAFÉ - Pròxim dimarts 26 de febrer a les 15.30

04-02-2019
(...)

TARDES DE CAFÈ

04-02-2019
Ja han començat les tardes de cafè.   El passat dimarts 29 de gener, vam prendre cafè i vam xerrar sobre els mòbils, com ajudar als nostres fills i filles a fer-ne un ús responsable. Van sorgir temes com - massa deures/pocs deures - els valors de la societat actual - els deixem equivocar-se i els (...)

Tardes de cafè

26-01-2019
Benvolgudes Famílies, No us fa la sensació que no hi ha manera de trobar ni un momentet per asseure's i parlar d'allò que ens preocupa o que ens interessa? No us sembla que estaria bé tenir un estona tranquil·la senzillament per compartir? A partir del proper dimarts 29 de gener a les 15:30h L'AMPA de Salesians Sant (...)

Agraïments als col·laboradors de la mostra

26-01-2019
Des de l'AMPA dels Salesians Sant Vicenç volem agrair la col·laboració a totes les persones que han participat a l'estand de la mostra comercial i agrícola que ha tingut lloc durant el cap de setmana 19 i 20 de gener d'enguany. Aquestes persones han estat: els responsables de muntar i desmuntar l'estand, les mares i pares (...)

3a sessió de coaching educatiu per a famílies: MÒBILS I VIDEOJOCS

24-01-2019
"Quan arriba a casa l’únic que vol és jugar a la Play”, “Tot el sant dia se’l passa mirant el mòbil”. Us sonen aquestes afirmacions? Parlem-ne amb Xavier Costa del CSMIJ-Fundació Orienta En Xavi Costa, referent del CSMIJ-Fundació Orienta de Sant Vicenç dels Horts ofereix un (...)