Actualitat

Salesians Sant Vicenç dels Horts obre l’espai “COVID19”

Aquests dies, circula molta informació i notícies a la premsa i a les xarxes socials sobre l’obertura de les escoles a Catalunya, una informació que molt sovint enlloc de clarificar-nos res ens genera encara més dubtes. Per això l’escola obre un espai web en el qual anirà actualitzant les darreres informacions que afectin el seu funcionament i respondrà totes les vostres preguntes.

  • Per on ha d’entrar a l’escola el meu fill aquest curs?
  • Cal que porti la mascareta sempre?
  • I la neteja, la ventilació, la distància… com es garantiran?
  • Si hi hagués un cas de COVID19 positiu al grup de la meva filla què hauré de fer?

Aquestes preguntes i moltes més són les que es volen poder respondre des del nou “ESPAI COVID19“. Ara mateix aquest lloc web es troba en construcció, però ja s’hi poden consultar dues infografies generals amb les quals ja és possible fer-se una idea de com serà el dia a dia d’aquests primers mesos del curs.

Aquesta notícia ha estat publicada a Destacat. Comparteix el seu enllaç.