Actualitat

Atendre la diversitat durant el confinament pel COVID-19

El confinament pot ser una mesura suportable per bona part de l’alumnat de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Però què passa amb els que estan diagnosticats per TEA o TDAH? Aquí us deixem algunes informacions d’interès.


No tots els infants i joves són iguals. Això, el professorat de Salesians Sant Vicenç dels Horts ho sabem molt bé quan entrem a les aules, però l’estat d’alarma decretat pel govern, ho sap? Sí.

Per aquest motiu, en el BOE publicat el passat 14 de març que decretava l’Estat d’Alarma a tot l’Estat i en la instrucció també publicada al BOE el 19 de març, s’hi estableixen uns criteris que permeten que determinades persones puguin saltar-se el confinament.

Aquesta excepció al confinament s’adopta per donar resposta a les peticions rebudes per part de les associacions de famílies amb fills i filles amb aquestes necessitats. En aquesta infografia t’hi resumim els criteris que cal seguir per acollir-se a l’excepció. Estarem pendents de noves informacions que puguin modificar-los o ampliar-los. Esperem que us siguin útils.

CLICA PER AMPLIAR

CLICA PER AMPLIAR