Actualitat

Els “reis” porten un regal a l’escola IRIS

El dijous 13 de febrer, el Pau i l’Alejandro de 1r del Cicle Formatiu d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques han tingut la sort de fer de patges reials a l’Escola IRIS. Però darrera d’aquests patges hi ha una iniciativa que ja ronda per la 4a edició! Vols saber quina?


El Pau i l’Alejandro amb el Jaume, la Rosalía i la Montse a l’Escola IRIS

Aquest passat dijous 13 de febrer, els delegats de 1r del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, el Pau i l’Alejandro, s’han apropat a l’Escola Iris per lliurar els tres regals que han comprat gràcies a la col·lecta que els alumnes d’aquest cicle han dut a terme aquest Nadal.

Tot va començar quan al primer trimestre els alumnes de 1r van visitar el centre per iniciar un projecte de col·laboració. En aquella visita, les mestres van explicar-los quines característiques específiques havien de tenir la mena de joguines que necessitaven i van poder veure amb els seus propis ulls els futurs destinataris de les joguines. A partir d’aquestes demandes els alumnes de Salesians Sant Vicenç d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques s’han hagut de “rascar” les butxaques durant el mes de desembre per a aconseguir-les. Però els nens i les nenes de l’Esocla IRIS encara no hi podran jugar.

Ara, aquestes joguines passaran als alumnes de 2n del mateix cicle formatiu perquè els facin les adaptacions corresponents. Amb aquesta, ja són 4 les vegades que s’ha realitzat aquest projecte de compra i adaptació de joguines per a l’Escola IRIS, amb la qual s’ha establert una estreta relació.

Aprofitant la visita, el Pau i l’Alejandro han recollit uns objectes de l’escola IRIS que necessiten una reparació elèctrica: una torradora, uns guants lluminosos, un intercomunicador i una màquina de fer bombolles. Tot un repte per als alumnes de 2n que de segur els farà més competents en l’àmbit en què s’estan formant.

En definitiva, uns “Reis” que la màgia dels quals és la seva solidaritat i professionalitat.