Actualitat

Els alumnes de 2n d’ESO també pinten VINCLES amb Contorno Urbano

Els passats 3 i 10 de desembre, va ser el torn dels alumnes de 2n d’ESO que participen del Projecte Hort de pintar un dels espais de Sant Vicenç dels Horts que s’estan redecorant i acondicionant gràcies al projecte VINCLES de la fundació Contorno Urbano.

CLICA PER VEURE TOTES LES FOTOS

Els alumnes de 2n d’ESO del Projecte Hort, Daniel Calleja, Arnau Jorge, Yaiza Hidalgo, Samira Bouyeri, Angel Tejada, Jordi Muns, Luis Israel, Eric Rodriguez i Izan Garcia Lopez, han estat els protagonistes d’una nova fase del projecte VINCLES que la Fundació Contorno Urbano està desenvolupant en diversos espais de Sant Vicenç dels Horts.

En aquesta ocasió, han col·laborat amb l’artista Uri KTHR per pintar el mur de les escales del carrer Sant Joan Bosco, com no podia ser d’una altra manera.

En la primera sessió van esbossar quina mena de colors volien fer servir i quina mena de motius els semblava més adient de plasmar al mur. Van estar treballant amb diferents materials i compartint les seves opinions amb l’artista molinenc.

El dia 10 de desembre va ser el dia de passar a l’acció. Els alumnes de 2n participants van desplaçar-se fins el carrer Sant Joan Bosco i van omplir els espais al voltant de les pintades que l’artista ja havia escampat pel mur i per les escales amb els colors que havien decidit en la sessió anterior. En les fotos es veu com van estar treballant convertir un racó de Sant Vicenç dels Horts que no era massa amable en un espai dinàmic i artístic.

Aquesta transformació de l’espai urbà públic és un dels eixos principals del Projecte VINCLES que té tres fases:

  • la fase 1sutura urbana” que vol unir els barris de Sant Vicenç dels Horts i per això utilitzem un espai físic de conexió tan senzill i important com els túnels.
  • la fase 2Espais Interiors“, en l’interior d’instal·lacions públiques.
  • i la fase 3Microurbanisme“, en la qual han participat els nostres alumnes per adaptar espais de pas, poc amables a fi que esdevinguin agradables de passar-hi.

Si no saps on està aquest espai i t’agradaria passar-hi, no ho dubtis: entra aquí i passa-t’hi!