Actualitat

A Salesians ens prenem molt seriosament l’alimentació dels nois i noies

¿Sabíeu que els menús del menjador de l’escola segueixen la dieta mediterrània, s’elaboren amb productes de Km0 i compten amb l’acreditació d’un laboratori inscrit al Registre de salut Ambiental i Alimentari de la Generalitat de Catalunya?L’estona de dinar és també un temps educatiu. Per això, Salesians Sant Vicenç dels Horts ha apostat des de fa 5 anys per l’empresa de càtering Paladarines de Santa Coloma de Cervelló, una empresa familiar que des de 1985 s’ha consolidat com una de les capdavanteres del sector escolar del Baix Llobregat.

Per què?

  • Perquè han eliminat les proteïnes animals, els additius i els greixos dels primers plats a fi de lluitar contra l’obesitat infantil, seguint el programa impulsat des del Departament de Salut de la Generalitat.
  • Perquè treballen amb productes de temporada distribuïts només per proveïdors de Km0 i també amb projectes socials com la dels iogurts La Fageda.
  • Perquè els seus menús estan elaborats per un dietista i certificats per un laboratori inscrit al Registre de salut Ambiental i Alimentari de la Generalitat.
  • Perquè estan preparats per atendre qualsevol tipus de necessitat alimentària (intoleràncies, al·lèrgies…)
  • I, sobretot, perquè disposen de monitors acreditats per acompanyar els nois i noies tant en l’estona de dinar com en l’esbarjo.

D’aquesta manera estem convençuts d’estar convertint l’estona del migdia en un moment d’educació alimentària i d’acompanyament, fomentant actituds i hàbits saludables

Per a més informació sobre els menús clica aquí.