Els dies 28 i 29 de març els alumnes de 3r d’ESO també han anat de convivències. Ells han anat a Vilobí d’Onyar, La Selva (Girona), per treballar les pors amb l’objectiu d’aprendre a enfrontar-s’hi.


Clica per veure l’àlbum

Amb els de 3r d’ESO, ja són tres els cursos d’aquesta etapa que han marxat de convivències fora. En el seu cas, l’objectiu ha estat treballar les pors de l’adolescència.

Només arribar a Vilobí, els alumnes van escoltar el “Conte de la muntanya”.

Seguidament van realitzar diversos jocs de confiança que tenien noms relacionats amb la lluita contra les pors. Cada cop que superaven una prova, els alumnes guanyaven un consell per afrontar alguna de les pors que solen tenir en aquesta edat.

A la tarda van realitzar un taller que consistia en pintar cadascú la seva pedra, de manera que hi plasmaven creativament allò que havien treballat al matí. També, com es pot veure en les fotos de l’àlbum, van escriure el nom d’alguna de les seves ports en una pinça.

El divendres han seguit amb l’activitat del dia anterior i han compartit les seves pinces, és a dir les seves pors. Perquè una por compartida és més fàcil de vèncer o d’afrontar.