Actualitat

Els professors i professores també se’n van d’ERASMUS PLUS, i ja tenim 3 beques més per al curs que ve!

ERASMUS+ és un programa oficial que permet la realització d'estades formatives o professionals a l'estranger tant per a alumnes com per a docents. El Miguel, el Pau i la Noe en són els protagonistes aquest estiu. Mentrestant ja ens han concedit tres beques més per al curs que ve

Des de 2014, Salesians Sant Vicenç dels Horts té concedida la Carta ERASMUS+ que li permet sol·licitar beques tant per a l'alumnat com per al professorat a fi de promoure aprenentatges. Gràcies a aquestes beques, 3 professors han viatjat o viatjaran a l'estranger aquests dies per realitzar-hi formacions.

Per altra banda, a finals del mes de juny, va sortir la resolució per la convocatòria del 2018, en la qual es concedeixen aquestes mobilitats:

  • Educació escolar: Dues mobilitats de professors per realitzar dos job shadowings i una mobilitat per a què un professor realitzi una formació durant 15 dies a l’estranger.
  • Formació Professional (cicles formatius de grau mig): Una mobilitat per a què un alumne realitzi un període de dos mesos de pràctiques a l’estranger i que un professor el pugui acompanyar durant uns dies.
  • Educació Superior (cicles formatius de grau superior): Dues mobilitats d’alumnes per a què puguin fer dos mesos de pràctiques a l’estranger i una mobilitat de professor per realitzar una formació durant una setmana.

Totes aquestes estades a l'estranger es duran a terme durant el curs que ve, 2018-2019.

Aquest estiu tres professors de l’escola han realitzat o realitzaran formacions a l’estranger:

  • El Miguel Peinado, professor del departament elèctric i administratiu, ha realitzat una formació sobre “Flipped classroom” a Dublín (Irlanda). Ha pogut aprendre els diferents tipus de modalitats de Flipped classrom que existeixen així com eines informàtiques a utilitzar a les aules amb els alumnes. Allà va coincidir amb professors d’Itàlia i Finlàndia.
  • El Pau Moreno, professor del departament de metall, està realitzant una formació durant dues setmanes a Scarborough (Anglaterra) sobre “Effective use of Technology in Teaching”. Allà ha coincidit amb professors d’escoles de Suècia, Finlàndia, Itàlia i Polònia.
  • La Noe Bofarull, professora del departament de llengües, realitzarà a finals de juliol, una formació durant dues setmanes sobre “Intensive English course and CLIL for teachers + Tablets and smartphones: using Mobile devices as educational tools”.

Esperem que la realització d’aquests cursos tingui una molt bona implementació i acollida a les aules per tal de poder seguir millorant la docència a l’escola.