Actualitat

Dimecres s’estrena La Petita Princesa, un musical que han creat i representaran els alumnes de 4t d’ESO

Dimecres 20 de juny s'estrena La Petita Princesa, una obra de teatre musical protagonitzada pels alumnes de música de 4t d'ESO i que ha estat el resultat d'un projecte interdisciplinar dut a terme des de les matèries de Música, Català i Educació Visual i Plàstica.

Dimecres 20 de juny a les 18h tots els esforços que han anat fent els alumnes de 4t d'ESO a les aules de Català, Música i Educació Visual i Plàstica es veuran materialitzats en forma d'obra de teatre musical.

La base de tot va ser l'acord entre el professorat implicat de fer una obra amb les cançons del musical El Petit Príncep, èxit de públic durant 4 temporades al teatre Barts de Barcelona. Però cali inventar una història diferent. Amb aquesta objectiu, durant els primers mesos de curs, es va iniciar un procés participatiu entre tots els alumne de 4t d'ESO per triar l'argument i títol que els fes el pes, i va sortir "La Petita Princesa".

Lluny de tractar-se d'una versió femenina del famós conte d'Antoine de Saint-Exupéry, la història que han volgut explicar parteix d'una crua realitat: la leucèmia infantil. Tot un repte que els alumnes de 4t d'ESO que han sabut anar donant forma i convertir-lo en una proposta teatral dinàmica i plena de moments especials.