Actualitat

1r d’ESO de convivències al Mas Saiol

El passat 26 i 27 d'abril els alumnes de 1r d'ESO van anar de convivències al Mas Saiol, Moià. Vols veure'n les fotos?

Les colònies de 1r d'ESO al Mas Saiol, s'emmarquen dins del projecte COR i, en concret dins del bloc "Quina passada de cos!". L'objectiu d'aquest bloc, i també el de les convivències ha estat que els nois i noies coneguin una mica més els canvis que està patint el seu cos i, ja no només el cos, sinó també que es plantegin situacions en les quals es poden trobar o es troben; com per exemple:

  • que canvien d'amics  
  • que canvien d'interessos.
  • que canvien d'humor o estat d'ànim. 

Seguint aquests objectius, pel matí van fer unes activitats de primer contacte entre tots. Van anar a fer una excursió a un pantà on van dinar. I després, van tornar a la casa on van realitzar activitats relacionades amb els canvis esmentats.

Al dia següent el repte va ser elaborar un Land Art, que és una forma de composició artística emprant materials de la natura, com es pot veure a les fotos. El matí va acabar posant en comú les habilitats artistiques per formar un únic Land Art que inclogués tots els alumnes de 1r d'ESO.

El resultat: un bon ambient, una major sentiment de grup i una millora de les relacions. Ells ho han viscut bé, s'ho han passat bé: han jugat, cridat, creat, parlat,… En fi, s'ha conviscut intensament. Ara caldrà continuar aprofundint en els objectius treballats a través del bloc del projetce COR.