Actualitat

Sobre la vaga d’estudiants del 10 de maig

Circular informativa adreçada a les famílies dels alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts sobre la vaga convocada pel sindicat d'estudiants per al 10 de maig.

Benvolgudes famílies,

Davant les preguntes que ens han arribat per part d'alguns alumnes i algunes famílies a l’entorn de la convocatòria de vaga proposada pel sindicat d’estudiants pel proper dia 10 de maig, entenem les raons que motiven aquesta convocatòria i alhora ens preocupa que els nostres alumnes, exercint el dret a vaga, renunciïn al dret a l’educació i les classes perdudes puguin afectar el seu ritme.

Per la nostra part, seguim en el nostre compromís d’educar adolescents i joves autònoms, amb pensament crític, respectuosos amb la pluralitat de la nostra societat, i continuarem promovent els drets i llibertats fonamentals de qualsevol persona o col·lectiu, sempre mitjançant tutories i altres tipus d'activitats que no perjudiquin el ritme d'aprenentage dels alumnes

Per altra banda, com qualsevol altre centre educatiu, per llei no podem ni afavorir ni oposar-nos a cap vaga oficialment convocada.

La decisió de participar en una vaga d'estudiants, en el cas dels alumnes menors d’edat de l’escola, ha d’estar expressament autoritzada per les famílies.

Restem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment.

 

Atentament,