Actualitat

Presents a la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades SEFED

Salesians Sant Vicenç dels Horts torna a la Fira Internacional d'Empreses Simulades SEFED del 14 al 16 de març, on cada dos anys se citen empreses amb finalitat educativa d'arreu del món.

Molts dies preparant-ho, decidint la roba que calia portar, el material que seria necessari, els elements que havien d'ambientar l'estand del Centre Jardineria Sant Vicenç, tot a punt per a la 13 Fira Internacional d'Empreses Simulades SEFED.

Enguany 69 empreses simulades expositores nacionals i internacionals s'han donat cita, han intercanviat productes, han explicat la seva empresa i han entaulat relacions col·laboratives a la fira d'empreses simulades més gran d'Espanya promoguda per la Fundació Inform.

Els alumnes han valorat positivament l'experiència, que els aha permès posar en pràctica tot un conjunt d'habilitats i competències professionals treballades a l'aula, així com l'atenicó al públic, l'anglès i el networking.