Actualitat

Dos projectes d’alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts finalistes del 5è Concurs d’Iniciatives Emprenedores

Divendres 9 de juny, dos projectes elaborats per alumnes de l'escola van quedar finalistes del 5è Concurs d'Iniciatives Emprenedores de la Seu d'Urgell. Un es diu Spyparquing de Xavier Ortega, i l'altre Cook'in the box de Jairo Escobar, Albert García, Luis Martínez i Ezequiel Trias. 

El viatge fins la Seu d'Urgell, que no és curt, va valdre la pena per a Xavier Ortega, alumne de Grau Superior d'Automatització i Robòtica Industrial, i per a la colla de Gestió Administativa formada per Jairo Escobar, Albert García, Luis Martínez Ezequiel Trias. Tots dos equips van quedar finalistes del 5è Concurs d'Iniciatives Emprenedores de la Seu.

Xavier Ortega va aconseguir quedar entre els 7 finalistes de 28 projectes presentats amb el seu projecte Spyparquing, un dispositiu que s'instal·la als paraxocs dels cotxes i que incorpora una càmera que grava quan detecta moviment. Si el moviment acaba en un cop al teu cotxe (allò que alguns fan d'aparcar d'oïda), el dispositiu envia la seqüència amb la matrícula del colpejador al teu mòbil per tal que puguis emprendre les accions legals que creguis pertinents. 

Per la seva banda l'equip format per Jairo Escobar, Albert García, Luis Martínez i Ezequiel Trias ha quedat entre els 4 finalistes de 28 projectes participants amb el seu projecte Cook'in the box, una idea de negoci que consisteix en preparar packs de menjar amb la recepta i els ingredients inclosos a fi que tinguis a mà tot el que necessites per si et pica el cuc de posar-te a cuinar a casa. Així no tens l'excusa que et falti cap ingredient. 

Enhorabona a tots els finalistes!