Actualitat

Arreveure, alumnes de 2n de Batxillerat!

Dimecres passat vam acomiadar els alumnes de 2n de Batxillerat. Un acte emotiu i celbratiu que posa punt i final a una etapa intensa del camí acadèmic i personal. Voleu saber com va anar? 

Dimecres passat, dia 31 de maig, els alumnes de 2n de batxillerat es van vestir de gala per culminar una etapa dura i intensa que, amb tot, també ha tingut els seus moments distesos i de forja d'amistats que, si Déu vol, ja seran per sempre.

L'acte va ser conduït per la directora Eva Aguiló i va comptar amb la intervenció la padrina de la promoció, la Dra. Edelmira Badillo Jiménez. L'Edelmira, tota una eminència en el camp de la recerca en didàctica en l'àmbit de les Matemàtiques, és salesiana cooperadora i va dedicar als alumnes unes emotives paraules que van ser una lliçó de vida.

També van intervenir a l'acte la Sra Elvira Aymerich (mare del Pau Canela 2n B) i la Sra. Maria Teresa Sánchez (mare de la Laia Arévalo 2n A), ambdues famílies vinculades a l'escola des de fa molts anys i que van saber transmetre l'agraïment i aquella mena de suport que només saben transmetre les mares. Llàgrimes als ulls d'alguns alumnes. 

Després va ser el torn dels alumnes. Van sortir a l'ambó l'Àlex Carrillo com a representant dels tecnològics i Paula Sánchez dels científics, modalitats que han compartit el grup de 2nA. Per altra banda, Evelyn Leo va donar veu als socials i Jessica Cañete als humanístics, que han conformat el grup de 2nB. Tots quatre van sintetitzar amb humor però sobretot amb emotivitat l'arreveure i fins sempre, i aquell cuquet que angunueja l'estómac quan saps que un camí s'acaba. 

Finalment els tutors de tots dos grups, Cristan Casas i Montse Gil, van posar punt i final als disursos confessant el punt de vista de qui ha estat allí, al peu del canó, acompanyant tot el procés del curs, eixugant llàgrimes, suor i recollint somriures i, de vegades, també entomant retrets, però sempre entenent que calia ser allà, per a tot que fes falta. 

I llavors va arribar el moment dels reconeixements als millors treballs de recerca que van ser lliurats a:

  • Aspectes a valorar sobre les varietats de l'espècies Solanum Lycopersicum d'Eva Casasampere, Laia ArévaloPaula Sánchez.
  • El paper de les dones a l'església de Berta Galofré.
  • Ètica i medicina. Hi ha límits? de Laura García i Marta Martín.
  • L'Internet de les coses i la seva aplicació a la robòtica i a la domòtica de Àlex Carrillo.

L'acte va concloure amb el lliurament de la foto de grup a cada alumne i un piscolabis al porxo del pati. Moment per a fotos, lluiment de vestits que semblava que fóssim a la gala dels Òscar de Hollywood, abraçades… 

Però quan un camí s'acaba és que un altre comença! Ningú us diu que serà un camí fàcil i planer però de segur que serà interessant perquè serà el vostre. Nosaltres, mentrestant, seguirem aquí als Salesians, veient-vos créixer i aprenent de les vostres experiències.

Una forta abraçada!