Actualitat

BATXILLERAT DUAL – T’interessa tenir el títol de batxillerat americà i espanyol alhora?

Si no vau poder anar a la reunió informativa que es va dur a terme dimarts passat a l’escola, aquí trobareu tota la informació que es va lliurar.

Amb l’objectiu d’aprofundir i potenciar el plurilingüisme dels nostres alumnes, hem signat recentment un conveni amb Academica Corporation, una institució escolar i educativa nord-americana que ens permetrà oferir el curs que ve un BATXILLERAT DUAL INTERNACIONAL als alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Què és el Batxillerat Dual Internacional?

Es tracta d’un programa que permet als nostres alumnes d’estar matriculats simultàniament a Salesians Sant Vicenç dels Horts i alhora en un High School dels Estats Units.

D’aquesta manera, al llarg dels seus dos últims anys d’ESO (3r i 4t) i els seus dos anys de batxillerat, els alumnes de l’escola estaran obtenint al mateix temps una doble titulació: l’espanyola i la nord-americana.

Anna Pujol, representant d’Academica Corporation va presentar dimarts aquesta informació:

CLIQUEU LA IMATGE

Quant val?

Una de les preocupacions que les famílies van manifestar versava sobre el cost econòmic d’aquesta modalitat dual de batxillerat. Si cliqueu aquí podreu consultar el document que ho especifica i que es va lliurar als assistents a la reunió de dimarts.

Si hi esteu interessats o teniu dubtes, no dubteu a contactar amb nosaltres.