Actualitat

8 alumnes de Salesians Sant Vicenç dels Horts paricipen al The Fonix, el concurs d’anglès interescolar de Catalunya

El passat dissabte 25 de febrer, 8 alumnes de les diverses etapes de l'escola (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius) van participar en la fase territorial  del concurs d'anglès Interescolar de Catalunya THE FONIX, que es va dur a terme a Montjuïc i a l'auditori d'International House.

Plurilingüe SMXAquell dissabte 25 de febrer, cap les 12h, de diferents punts de la geografia escolar catalana, alumnes de 570 escoles es van presentar a la fase territorial del concurs The Fònix, en la qual s'escolliran 2.500 finalistes que es comunicaran el 6 d'abril.

Enguany, en el seu 10è aniversari, el concurs bat un nou rècord de participació, amb una mitjana de 100 alumnes participants per centre segons l'organització. De Sant Vicenç dels Horts es van presentar alumnes de tots tres instituts; i de Salesians, s'han arevit a afrontar el repte: 

  • 1r ESO: Sandra Peñalver Blanco
  • 2n ESO: Carmen Marín López,
  • 3r ESO: Víctor Cervilla Pintor
  • 4t ESO: Aina Ferrés Lozano
  • 1r Batxillerat: Laura Moya Ramal
  • 2n Batxillerat: Hugo Ruiz Faubel
  • Grau Mitjà Cicles Formatius: Genís Almeida Ferrer
  • Grau Superior Cicles Formatius: Òscar Carrera Homs

Desitgem molta sort a tots ells!

Plurilingüe SMX

Plurilingüe SMX