Actualitat

El fabricant BS fa una demostració d’un vernís de nova generació a Salesians Sant Vicenç dels Horts

Ramon Capdevila, de BS – Bemal Systeme per a vehicles, ha fet un assaig del nou vernís 3010 a la nau de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç dels Horts per als alumnes de 2n d'aquest cicle formatiu. Els alumnes han quedat impressionats per la qualitat i rapidesa d'assecament del producte.

Cada dia són més les empreses que volen testar els seus productes, fer assajos o proves, recollir l'opinió dels estudiants d'un àmbit professional sobre l'aplicabilitat, la manejabilitat o la qualitat dels seus productes.

Pintures BS, per exemple, està a punt de treure al mercat un vernís de nova generació i ha estat realitzant tests i recollint l'opinió tant de professionals del sector de la pintura de vehicles com dels estudiants de formació professional de la família d'automoció. 

Per aquest motiu, el passat 27 d'octubre, Ramon Capdevila, de pintures BS, va visitar els alumnes de 2n de Carrosseria carregat amb diversos pots de disolvents, pintures i el nou vernís de nova generació 3010

Abans de les 11h, Capdevila i els alumnes de 2n van aplicar el vernís sobre diferents peces d'automòbil; a les 11h se'n van anar al pati i, plens de curiositat, a les 11,30h tornaven de l'esbarjo i s'apilaven davant de la cambra de pintat.

El resutat, increïble! Les peces van quedar seques i perfectament brillants en només 30 minuts!

bemal systeme a Salesians Sant Vicenç dels Horts

Els vernissos tradicionals s'apliquen normalment en dues capes, havent d'esperar 15 minuts entre capa i capa. Després cal deixar assecar el vernís en la cambra de pintat aplicant-hi calor durant 3/4 hores. Amb aquest nou vernís, en canvi, només cal aplicar una capa, s'asseca en 30 minuts i no fa falta exposar-hi calor. El benefici, d'entrada és evident.

Gràcies la col·laboració que el nostre departament Escola-Empresa estableix amb les diferents empreses de l'entorn, és possible aquest intercanvi. Un intercanvi en el qual l'empresa, en aquest cas BS, pot testar el seu producte, recollir l'opinió dels estudiants i, al mateix temps, donar-lo a conèixer als qui seran els treballadors del sector de l'automòbil de demà.

Per altra banda, els nostres estudiants es mantenen al dia de les darreres novetats de l'àmbit en el qual s'estan formant i en fan una experiència pràctica.

bemal systeme a Salesians Sant Vicenç dels Horts