Actualitat

“Els fruits del curs” de 1r de batxillerat

Els alumnes de 1r de BAT han realitzat l'última tutoria del curs anomenada "els fruits del curs". Una dinàmica pensada per fer balanç d'aquests nou mesos en què han iniciat una nova etapa en les seves vides.

1BAT B 1BAT A

El passat dijous i divendres 5 i 6 de maig, la tutoria de 1r de batxillerat va ser especial. Gràcies al símbol dels fruits i els significats que els associem a les fruites, els alumnes van poder fer una mirada enrera i valorar el camí fet i els guanys obtinguts d'aquest camí ara que ja s'acaba.

Va ser una activitat molt sincera on cadascú es va posat en joc en primera persona fent balaç dels encerts i dels errors, de les grates sorpreses o dels desenganys. Passés el que passés, tothom va dit que en ell o ella han crescut fruits en aquest any.

Aquests fruits els van relacionar amb fruites de debò i, en acabat, van poder gaudir d'un saludable pica pica de fruites.