Actualitat

Què hi fan dos alumnes Carrosseria a l’aula dels d’Activitats Comercials?

Avui, el Vicenç Pulido i el Rubén López, alumnes de CGM de Carrosseria, han fet una MASTER CLASS als alumnes de 1r de CGM d'Activitats Comercials. Però, una master class… de què?

Masterclass Cutstudio

D'entrada, pot semblar que entre Carrosseria i Activitats Comercials no hi ha res en comú; són galàxies llunyanes en l'ampli univers de l'FP. Aquesta imatge ens la fem perquè ens pensem que a Carrosseria únicament es treballa el tractament del metall del qual estan compostos els vehicles a base de martells, soldadura, ceres i pintura. Això és cert, però aquest tractament va més enllà de reparar abonyegaments i aplicar l'aerògraf.

En Vicenç i en Ruben han pogut mostrar als seus companys d'Activitats Comercials com fer servir el programa Cutstudio (Roland) i l'ús del plotter de vinil. Aquestes aplicacions, pròpies del treball sobre carrosseria de vehicles tenen també moltes possibilitats als aparadors de botigues, en la senyalètica, en el màrqueting… 

masterclass Cutstudio1 (Custom)

Masterclass Cutstudio3 (Custom)

Al final de la masterclass, uns i altres alumnes agraïen haver pogut compartir coneixements d'aquesta manera tan pràctica i fresca. Una gran experiència d'ajuda entre iguals.