El passat 14 d'abril, alumnes de Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) van dissenyar i conduir una jornada esportiva amb els nostres alumnes de 2n d'ESO.

En qualsevol cicle formatiu, la pràctica en tallers o en centres de treball és fonamental i obligatòria. Els alumnes de Grau Superior d'Activitats Físiques i Esportives del CAR de Sant Cugat no en són una excepció i, per sort nostra, un grup d'aquests alumnes va sol·licitar poder realitzar un projecte de jornada esportiva que havien dissenyat per aplicar-lo a la nostra escola. El seminari d'educació física la va aprovar i es va acordar el 14 d'abril com a dia per dur-la a terme amb els alumnes de 2n d'ESO.

CAR2

Arribat el dia, es va dividir els alumnes perticipants en equips que, entusiasmats per la novetat, va donar-ho tot per guanyar en algun dels àmbits premiables. Al contrari del que es podria pensar, el premi no se l'emportava l'equip que guanyava contra els altres en les proves, si no que també hi havia un vencedor en altres camps com ara l'equip més col·laboratiu, l'equip més divertit… D'aquesta manera es potenciaven altres aspectes a part de la competitivitat i tots els esports que formaven part de la jornada eren col·lectius.

Els monitors esportius en pràctiques van estar molt encertats i organitzats, i els alumnes, encantats de la vida. Desitgem que la avaluadora que en va fer el seguiment els feliciti i esperem poder comptar amb altres grups que necessiten aplicar pràctiques a la nostra escola.   

CAR1

CAR5

CAR4

CAR3