Actualitat

6 alumnes de Salesians Sant Vicenç al The Fonix 2016

Sí! Aquest any també. Amb un candidat de cada curs de la secundària, Salesians ha acompanyat a l'Anna, el Víctor, el Pau, l'Olga, l'Hugo i el Roger al concurs d'anglès interescolar de Catalunya The Fonix.

"Molta, molta i molta gent". Aquesta ha estat una de les expressions més repetides el matí de dissabte a les portes de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya. El motiu: la 9a edició del concurs interescolar de Catalunya The Fonix 2016. Una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Salesians Sant Vicenç dels Horts ha preparat els interessats en participar al concurs i n'ha seleccionat 6, per mitjà de diverses proves i materials que el mateix concurs posa a disposició dels docents. Finalment els nostres representants han estat:

1r. ESO: Anna Jones Rigol
2n. ESO: Víctor Cervilla Pintor
3r. ESO: Pau Antonio Soler
4t. ESO: Olga Catalán Aragall
1r. Batxillerat: Hugo Ruiz Faubel
2n. Batxillerat: Roger Ordoño Manzanas

The fonix ESO

Tots ells, durant el matí de dissabte, acompanyats pels seus pares i per Òscar Ardèvol, el responsable d'aquest concurs dins del seminari de llengües estrangeres de la casa, van fer llargues cues per registrar-se i, en un ambient festiu i participatiu, van realitzar les proves. Aquests exercicis i activitats consistien en tasques escrites de vocabulary, reading i writing sobre un tema proposat, enguany "discoverys and inventions".

fonix-header16